De multidisciplinaire activiteiten vind je op https://ggmactiviteitenkalender.nl/. Voordat je je kunt inschrijven voor de activiteiten, dien je je éénmalig te registreren. Inschrijven wijst zich daarna vanzelf; met één druk op de knop "inschrijven".

Let op:

  • Wil je deelnemen aan een activiteit, dan moet je je vooraf inschrijven! Als je zonder inschrijving toch deelneemt aan de activiteit, dan zullen er geen kwaliteitspunten worden uitgereikt.
  • Toelating gebeurt op volgorde van aanmelding waarbij geldt vol = vol.
  • Als je toch niet meer kunt deelnemen, meld je dan tijdig af! Dan kunnen er nog mensen van de eventuele reservelijst inschrijven en wordt de gastspreker niet geconfronteerd met veel minder deelnemers dan verwacht.

Meld je alleen aan voor die onderwerpen/activiteiten waar je ook daadwerkelijk belangstelling voor hebt. Onze sprekers komen graag hun verhaal vertellen en waar mogelijk gaan ze graag het gesprek met je aan. Het is dan niet prettig om voor een zaal studenten te staan die alleen aanwezig zijn om ‘punten te verzamelen’.

In "Mijn activiteitenkalender" zie je een overzicht van activiteiten waarvoor je je hebt aangemeld. We gaan ervan uit dat als je je hebt aangemeld, je ook komt. Mocht je onverwachts niet aanwezig kunnen zijn, laat dit dan zo snel mogelijk weten door je af te melden voor de activiteit. Medestudenten die op een wachtlijst zijn geplaatst, kunnen dan jouw plaats innemen en zo hun punten verzamelen.

Mocht je een keer vergeten zijn je af te melden, dan krijg je een waarschuwing zonder consequenties. Als je je twee keer vergeet af te melden, dan word je op een zwarte lijst gezet en kun je je twee maanden niet aanmelden voor activiteiten van de kalender. Dat kan dus betekenen dat je het aantal te behalen punten niet gaat halen. Let op: de waarschuwing vervalt niet na een studiejaar, maar voor de gehele periode dat je de Activiteitenkalender gebruikt.

Het maximum aantal deelnemers per activiteit is beperkt en vooraf aanmelden is noodzakelijk. Wacht niet tot het einde van het studiejaar om je punten te verzamelen maar begin er tijdig mee! Mocht je toch graag willen deelnemen aan een activiteit die al vol zit, dan kun je je aanmelden voor de reservelijst. Iedere keer als er een plek vrij komt, krijgt iedereen van de reservelijst een e-mail dat je je kunt proberen aan te melden. Hierbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Op tijd komen en gaan

Bij elke activiteit wordt aangegeven waar deze wordt gehouden en hoe laat deze begint. Zorg ervoor dat je op tijd bent! Het kan gebeuren dat je na aanvang niet meer wordt toegelaten, omdat je daarmee de bijeenkomst te veel zou verstoren. Als je deelneemt aan een activiteit, verwachten we ook dat je niet voortijdig vertrekt maar gedurende het volledige programma aanwezig bent. Kom je te laat of vertrek je te vroeg, dan krijg je geen certificaat en dus verzamel je geen punten.