Illustratie Praktijkhuis

Bij elke activiteit van de Activiteitenkalender zal je aanwezigheid worden afgetekend. Wees zorgvuldig in het aanvinken van je aanwezigheid op de deelnemerslijst, anders wordt dit niet geregistreerd.
Na elke bijgewoonde multidisciplinaire activiteit (die voorkomt op de Activiteitenkalender), krijg je een bewijs van deelname via de mail. De bewijzen van deelname aan multidisciplinaire activiteiten zijn ook te downloaden in "Mijn activiteitenkalender".

Het bewijs van deelname, is gekoppeld aan de integrale toets van het eerste jaar (Paramedische opleidingen) of de integrale toets niveau 2 voor de Verpleegkunde opleiding. Zie hiervoor ook de teksten van de integrale toetsen in de OS/OER van jouw opleiding.

Je toont bij je opleiding aan dat je genoeg multidisciplinaire punten hebt behaald, door je certificaten te overhandigen en een printscreen te tonen van het overzicht van de behaalde multidisciplinaire kwaliteitspunten in "Mijn Activiteitenkalender". De certificaten of handtekeningen op de strippenkaart van andere activiteiten (die niet op de Activiteitenkalender staan) dien je zorgvuldig te bewaren, zodat je die ook kunt tonen.