Met en van elkaar leren is een belangrijk thema binnen het Praktijkhuis. Dit willen we dan ook graag stimuleren door de mogelijkheid te bieden een blog te schrijven over een bijgewoonde activiteit van de Activiteitenkalender (kijk op: https://ggmactiviteitenkalender.nl/). Zo deel je de kennis die je hebt opgedaan met anderen die de activiteit niet hebben bijgewoond.

Bloggen
Een blog kan alleen worden geschreven over een multidisciplinaire activiteit en moet voldoen aan de richtlijn die hieronder staat vermeld. Een goedgekeurde blog zal worden geplaatst op de site van het Praktijkhuis (kijk op: http://blog.han.nl/praktijkhuis/) en is vijf kwaliteitspunten waard. Bloggen kan je kwaliteitspunten dus aardig vergroten!

Richtlijn

  • Ongeveer 1 A4tje
  • Geef niet enkel antwoord op de onderstaande vragen, maar schrijf een aansprekende blog waar andere mensen zeker wat van leren.
  • Let goed op de spelling en grammatica. De blog wordt namelijk gepubliceerd op de site van het Praktijkhuis waar mensen van binnen en buiten de HAN op kunnen kijken.
  • Beschrijving van het onderwerp (dus geef een inhoudelijke samenvatting van de activiteit)
  • Wat is er multidisciplinair aan het onderwerp? (dus geef aan welke disciplines in de zorg ermee te maken hebben)
  • Hoe linkt het aan jouw opleiding?
  • Wat heb je ervan geleerd?

Aanmelden
Wil je een blog schrijven over een activiteit? Schrijf je dan voordat deze activiteit plaatsvindt in via de Activiteitenkalender. Hier vind je van elke activiteit ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor een blog. Per activiteit mogen er twee studenten bloggen, dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Stuur je blog uiterlijk twee dagen na de activiteit in een Word-bestand op naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.