Programma Datum Tijd Locatie
Wereldkankerdag Benefietconcert 2019 06 februari 2019 18:45 - 22:30 Nijmegen, Kapittelweg 33, A.005

Wereldkankerdag Benefietconcert: 6 februari 2019

Na het enorme succes van vorig jaar biedt Het Campustheater van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen u ook dit jaar weer een hartverwarmend en gepassioneerd Benefietconcert aan in het kader van Wereldkankerdag.

Maarten Peters
Maarten is een begenadigd singer-songerwriter en hij schrijft voor topartiesten zoals Ruth Jacot en Liesbeth List. Hij treedt naast zijn reguliere concerten ook graag op voor maatschappelijke doelen. Hij zingt bijvoorbeeld al jaren op de Alpe d'Huzes. 

De Andersons
Het Zweeds-Nederlandse muzikale duo De Andersons, kenmerkt zich door muzikale voorstellingen met inhoud, humor en veel afwisseling. Ze maakten met Arjan Lubach de voorstelling "Stockholm sneeuwt" en werkten samen met veel bekende artiesten. Hun theaterprogramma "Hier dooft niets" is een hartstochtelijk en humoristisch concert, waarbij ze ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering.

Piepschuim
Piepschuim speelt muziek en cabaret in willekeurige volgorde. Piepschuim is lichtvoetig, maar niet lichtzinnig. Met tomeloze energie brengen Cor Burger en Robbert Koekoek een dwarsdoorsnede van liedjes uit hun theaterporgramma "Grote Woorden" en eerdere programma's. 

Bart Stultiëns
Cabaratier en pianist Bart Stultiëns houdt zich verre van schreeuwen, schoppen en schelden, sarren en slaan. Weldadig mild dus, waarbij de vleugel de helft van het werk doet, maar ook de taal mag eraan geloven. En.. Bart kent zijn klassiekers: van Bach tot Brahms van Beethoven tot Bauer.

Dr. Sasja Mulder en Professor dr. Carla van Herpen
Laten u vanavond meekijken achter coulissen van hun vak. Ze vertellen waar zij zich, samen met hun collega's, graag inzetten om de genezing tot kanker dichterbij te brengen en de levenskwaliteit van patienten te verbeteren.

Toegang voor studenten is gratis. Aftekenen voor- en achteraf bij de balie voor A.005

 

Kenmerken

  • Maximaal aantal deelnemers: 50
  • Kwaliteitspunten: 10