Programma Datum Tijd Locatie
Teddy Bear Hospital 12 maart 2019 (middag) 12 maart 2019 11:45 - 14:30 Tandheelkunde Radboudumc, Philips van Leydenlaan 25, Nijmegen

Heb jij altijd al een dag dokter willen spelen om samen met kinderen hun knuffelbeer beter te maken? Dat kan op dinsdag 12 maart in het Radboudumc Tandheelkunde! Ook dit jaar zijn we weer opzoek naar enthousiaste ‘dokters’ die samen met ons de zieke knuffels van kleuters beter komen maken! Samen met jullie laten we de kleuters verschillende afdelingen van het ziekenhuis zien. Zo is er een spreekkamer, een röntgenkamer, een operatiekamer en een apotheek. Het doel van deze dag is om de kinderen op een leuke en speelse manier kennis te laten maken met het ziekenhuis.

Jullie gaan samen de knuffel onderzoeken, opereren en verbinden. Met nog wat medicijnen en heel veel liefde kunnen jullie de knuffel samen beter maken en zorgen dat het kind een leuke herinnering heeft van het ziekenhuis.

Locatie: Tandheelkunde Radboudumc, centrale hal bij de ingang

Voor nog wat extra info en inspiratie, bezoek onze website (https://ifmsa.nl/projecten/teddy-bear-hospital)

Of bekijk het onderstaande filmpje! (https://www.youtube.com/watch?v=7ObBZ8CSS9I)

LET OP: inschrijving is pas definitief na aanmelding via de Activiteitenkalender en door te mailen naar tbh.nijmegen@ifmsa.nl!

Kenmerken

  • Maximaal aantal deelnemers: 25
  • Kwaliteitspunten: 5