Programma Datum Tijd Locatie
Op dinsdag 11 december zal er een multidisciplinair symposium plaats vinden over neurologie met specifieke betrekking omtrent CVA. Hierbij zal een cliënt aanwezig zijn die zijn verhaal verteld over zijn aantal jaren geleden opgelopen CVA. Waarbij hij verteld wat dit voor impact heeft gehad op zijn leven en de visie op de toekomst. De cliënt heeft een lange tijd gerevalideerd en zal zijn verhaal vertellen over de afgelopen jaren wat er allemaal op hem is afgekomen en wat het met hem heeft gedaan de afgelopen jaren. 11 december 2018 17:00 - 19:00 A005
Ergotherapie
Fysiotherapie
Voeding & diëtetiek
Logopedie

Op dinsdag 11 december zal er een multidisciplinair symposium plaats vinden over neurologie met specifieke betrekking omtrent CVA. Hierbij zal een cliënt aanwezig zijn die zijn verhaal verteld over zijn aantal jaren geleden opgelopen CVA. Waarbij hij verteld wat dit voor impact heeft gehad op zijn leven en de visie op de toekomst. De cliënt heeft een lange tijd gerevalideerd en zal zijn verhaal vertellen over de afgelopen jaren wat er allemaal op hem is afgekomen en wat het met hem heeft gedaan de afgelopen jaren.  

Naar het persoonlijke verhaal van de cliënt zal er praktisch aan de slag gegaan worden met
de cliënt zodat er een goed beeld gecreëerd wordt wat een neurologische aandoening zoals CVA met het menselijk lichaam doet en wat voor impact het heeft op het functioneren in de maatschappij. Hierna zal Rob Keukens een verdieping geven om de omslag in beeld te kunnen brengen van praktijk naar theorie omtrent neurologische symptomen.

Samen zal er gezorgd worden voor een erg informatieve en interactieve avond waarbij je een beter beeld krijgt omtrent CVA. Zou je graag beter inzicht willen krijgen omtrent CVA en de revalidatie ervan, meld je dan snel aan via de activiteitenkalender! 

vanaf 17:00 kun je je aanmelden bij de studentenkamer. om 17:30 start het symposium 

Kenmerken

  • Maximaal aantal deelnemers: 180
  • Kwaliteitspunten: 5