Programma Datum Tijd Locatie
Rondleiding Mortuarium Radboud UMC 10 oktober 2019 09:15 - 11:30 Mortuarium Radboud UMC
Verpleegkunde
Mono

Let op! We merken dat dit vaak mis gaat. Deze activiteit is alleen voor plexusleden die zich ingeschreven hebben op de plexussite. Deelname is dus enkel mogelijk na inschrijving op de plexussite en alleen inschrijving op de GGM kalender is onvoldoende. De aanmelding loopt tot maandag 7 oktober 12:00. Wanneer je te laat bent, kun je helaas geen kwaliteitspunten meer krijgen. 

Hallo leden,

Wil jij weten wat er gebeurt na het overlijden van een patiënt?  En wat je aandeel als verpleegkundige hierin is? De activiteitencommissie organiseert op 10 oktober 2019 een bezoek en rondleiding aan het mortuarium in het Radboud UMC. Meld je vanaf nu aan!

De activiteit zal ongeveer anderhalf uur duren waarbij een medewerker ons rond gaat leiden. Er zal veel aandacht zijn voor de rol die familie kan spelen bij de zorg als een patiënt overleden is. Naast het verzorgen en opbaren van de overledene vindt er soms ook onderzoek plaats op het lichaam of zal er met toestemming van de overledene orgaan- en/of weefseldonatie worden uitgevoerd. 

Na de rondleiding zullen we na praten met elkaar en zal de medewerker van het mortuarium al onze vragen beantwoorden.

Locatie: Mortuarium Radboud UMC 

Datum: donderdag 10 oktober

Tijd: 9:15 tot 11:30

Prijs leden: 5 euro 

Kwaliteitspunten: 5

Let op! Je kunt je aanmelden tot maandag 7 oktober 12:00 2019. Na aanmelding kun je geen aanspraak meer maken op geld terug. We verwijzen je hiervoor naar ons huishoudelijk reglement 

Groetjes,  

De activiteitencommissie van s.v Plexus

Kenmerken

  • Maximaal aantal deelnemers: 20
  • Bijdrage: € 5,00
  • Kwaliteitspunten: 5