Programma Datum Tijd Locatie
Drongo Talenfestival 10 november 2018 10:00 - 16:45 Elinor Ostromgebouw, Heyendaalseweg 141, Nijmegen

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 november vindt de 7e editie van het Drongo Talenfestival plaats. Dit jaar is de HAN hier ook vertegenwoordigd met meerdere stands. Studenten van IPS en IVS mogen gratis deelnemen aan dit festival.

Als je erbij wilt zijn, moet je jezelf op 2 plekken aanmelden:

1. Via de GGM Activiteitenkalender, voor 1 van de 2 dagen.

2. Via deze site: https://www.drongotalenfestival.nl/. Bij het bestellen van het ticket, voer je de kortingscode DRONGO/HAN2018 in, waarmee deelname gratis wordt.

Op beide dagen zullen er bij de stands van de HAN blanco presentielijsten liggen,waarop je jouw naam en handtekening kunt vermelden. Let op: voor een correcte registratie van je deelname is het belangrijk dat je de presentielijst invult. Alleen op deze manier krijg je de kwaliteitspunten toegekend. Bij de incheckbalie krijg je ook een badge op naam, ons advies is om deze ook even te bewaren als bewijs van deelname.

Op beide dagen is er een feestelijke opening om 10.00 uur, het is leuk als je daarbij kunt zijn! Je hoeft uiteraard niet de hele dag aanwezig te zijn, wel minimaal een uur!

Taal is de kern van samenwerking! Met oog op onze HAN 2020 ambitie "In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren" zijn wij voortdurend bezig met de verbinding van onderwijs, onderzoek en de beroepspraktijk. Taal is belangrijk! Juist in de huidige globaliserende wereld die zich kenmerkt door interprofessionele uitwisseling en digitalisering in ALLE beroepsgroepen. Wij, studenten en medewerkers van de HAN, bewegen ons dagelijks dus letterlijk en figuurlijk in verschillende 'taal-werelden'. Weten, hoe er optimaal mee om te gaan, lijkt soms een kunst, soms een uitdaging! Daarom is het Drongo Talenfestival iets voor jou! Het is DE plek waar professionals en geïnteresseerden uit onderwijs, onderzoek en beroepenveld bij elkaar komen en waar taal als onderwerp op de kaart wordt gezet. Neem deel, ervaar en ga de dialoog met elkaar aan! Neem een kijkje in het programma: 

https://www.drongotalenfestival.nl/programma-drongotalenfestival-2018

Kenmerken

  • Maximaal aantal deelnemers: 100
  • Kwaliteitspunten: 5