Programma Datum Tijd Locatie
Tijdens de dag van de training volg je twee trainingen. Deze zijn bedoeld of ter introductie van een bepaald onderwerp of ter verbreding van je kennis en vaardigheden 23 april 2019 13:00 - 16:00 HAN Kapittelweg 33, C-vleugel 1e verdieping
Verpleegkunde
Mono

HELAAS: aanmelden kan niet meer!

Dag van de Training

OM DE AANMELDING COMPLEET TE MAKEN OOK AANMELDEN VIA: https://goo.gl/forms/j11obCatkCpomXoE2

Tijdens de dag van de training volg je twee trainingen. Deze zijn bedoeld of ter introductie van een bepaald onderwerp of ter verbreding van je kennis en vaardigheden, hieronder vind je meer informatie.

Agressie training
In deze workshop “Omgaan met agressie in de zorg” wordt er kort kennisgemaakt met inzicht in agressie, het ontstaan en de verschillende vormen. Vervolgens komt er een interactief deel waarin de trainers je wat handvatten zullen geven om op een betere manier om te gaan met een mogelijke agressieve situatie. 

Snijtraining
Ook altijd wel eens het gevoel willen hebben dat jij de chirurg bent op een operatiekamer-setting? In deze workshop geeft een cardioloog uit het Radboudumc een anatomische les over het hart. Vervolgens ga je in drietallen zelf een varkenshart onderzoeken.

ABCDE-training
Behandelen van acuut zieke patiënten is van levensbelang. Een gestructureerde benadering leidt tot adequate zorg en is veilig voor de patiënt. 

In deze workshop ga je met twee CCU-verpleegkundigen aan de hand van de ABCDE-methodiek aan de slag met een aantal casussen. 

Motivational Interviewing 
Ontdek de kracht van motiveren! Motiverende gespreksvoering is een evidence based methodiek die je inzicht en handvatten geeft om de motivatie van mensen te vergroten en meer resultaten te boeken bij gedragsverandering. Tijdens deze interactieve workshop ga je zelf aan de slag met deze gespreksmethodiek en wie weet kun jij hierna iedereen motiveren!

Eerste hulp bij brandwonden
Eerst water, de rest komt later! Wat doe je als iemand zich in jouw omgeving verbrandt? Wanneer bel je 112? Wat zijn de meest voorkomende soorten/oorzaken van brandwonden en hoe verzorg jij deze? Wil jij ook alles weten over brandwonden? Kom dan naar deze workshop!

Kenmerken

  • Maximaal aantal deelnemers: 100
  • Kwaliteitspunten: 10