Programma Datum Tijd Locatie
3-daagse Hackathon Sint-Maartenskliniek 20 april 2018 17:00 - 00:00 Sint Maartenskliniek Ubbergen, Hengstdal 3, 6574 NA, Ubbergen

LET OP: DIT BETREFT EEN 3-DAAGSE ACTIVITEIT! JE DIENT JE ZOWEL VIA DE ACTIVITEITENKALENDER AAN TE MELDEN ALS BIJ DE ORGANISATIE. S.V.P. GOED ONDERSTAANDE INFORMATIE LEZEN!

De Sint Maartenskliniek in Ubbergen doet dit jaar voor de eerste keer mee met Dutch Hacking Health, de eerste van 5 hackathons. De deelname heeft een heel speciaal doel: het inzetten van Virtual Reality bij het revalidatieproces.

Deze 3 dagen ga je met elkaar aan de slag om oplossingen te vinden voor 5 thema’s binnen de revalidatiezorg:

  1. Pijnmanagement
  2. Betrokkenheid en vergroten van de therapietrouw
  3. Gedragstherapie na traumatisch hersenletsel
  4. Trainen en verbeteren van de loopbeweging
  5. Training en verbeteren van de hand-, arm- en schouderfuncties

Voor het programma en overige info, zie: https://dutchhackinghealth.nl/ubbergen/

Deelname aan de DutchHackingHealth is gratis. De Sint Maartenskliniek zorgt voor het ontbijt, lunch, diner en drankjes. Zij vragen aan jou om het hele programma aanwezig te zijn (vrijdagavond, zaterdag en zondag). Wil je overnachten, dan moet je dat zelf regelen.

Link voor aanmelding bij de Sint Maartenkliniek: https://www.maartenskliniek.nl/aanmelding-hackathon-2018.

Toekenning kwaliteitspunten: je ontvangt alleen punten als je het hele programma aanwezig bent, er zal voor elke dag een presentielijst aanwezig zijn. Je kunt hiermee 40 multidisciplinaire kwaliteitspunten verdienen. Aangezien niet iedereen zoveel multidisciplinaire punten nodig heeft, is met de opleidingen afgesproken dat het ook verdeeld mag worden als 20 multidisciplinaire punten en 20 monodisciplinaire punten. Als je dit wilt, graag een mail sturen naar activiteitenkalender.ips-ivs@han.nl.

Voor inhoudelijke vragen over het evenement, kun je contact opnemen met Suzan Vlaming van het Honoursprogramma IPS: suzan_1996@live.nl. Zij zal ook aanwezig zijn bij de Hackathon.

Voor vragen rondom de Activiteitenkalender (aanmelding, punten e.d.), graag mailen naar activiteitenkalender.ips-ivs@han.nl

Kenmerken

  • Maximaal aantal deelnemers: 30
  • Kwaliteitspunten: 40